Аптечка в авто
4 користувачів
Сторінка 1 з 1
Аптечка в авто
Доброго дня усім. Мені треба купити аптечку у автомобіль. Чи, може, краще купувати не готову аптечку, а самому набрати всі необхідні матеріали та медикаменти? Як дешевше буде?
Nigo- Кількість повідомлень : 41
Дата реєстрації : 11.11.2020
Re: Аптечка в авто
У мене колега сам купляв все необхідне для своєї автомобільної аптечки. Я не знаю, але він сказав, що так дешевше виходить. Так що можете самі подивитися та порівняти, що до чого...
safoka2609- Кількість повідомлень : 3
Дата реєстрації : 14.02.2022
Ну не зная, я б не став оце бігати по аптеках та вишукувати, де що дешевше з медикаментів. Якщо у вас достатньо вільного часу, то можете пошукати. Якщо хочете зекономити. Але мені особисто таке не подобається.
LoL- Кількість повідомлень : 38
Nigo пише:Доброго дня усім. Мені треба купити аптечку у автомобіль. Чи, може, краще купувати не готову аптечку, а самому набрати всі необхідні матеріали та медикаменти? Як дешевше буде?
Привіт усім. Я, чесно кажучи, не дуже розумію, навіщо винаходити велосипед. Є готові медичні аптечки. У тих аптечках знаходиться все необхідне, що повинно там бути. Так що не бачу сенсу бігати по аптеках, немов той сайгак, та вишукувати медикаменти.
До речі, коштує ось така медична аптечка https://apteka-ds.com.ua/catalog/medychni-tovary/aptechky-medychni 445 гривень. Можна й доставку замовити. А можна, наприклад, зарезервувати на сайті, а потім просто піти та забрати у аптеці.
Альфа- Кількість повідомлень : 39
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі