Де у Львові можна зайти гарний відеорегістратор?
4 користувачів
Сторінка 1 з 1
Де у Львові можна зайти гарний відеорегістратор?
Привіт усім, хто зараз не спить. Я теж не сплю. Намагаюся відшукати у величезному просторі інтернету те, що мені потрібно - нові відеорегістратор для нашого авто. Може мені добрі люди порадять, де у Львові можна зайти гарний відеорегістратор.
Nigo- Кількість повідомлень : 41
Дата реєстрації : 11.11.2020
Re: Де у Львові можна зайти гарний відеорегістратор?
Зараз майже на кожному авто стоїть відеорегістратор. Гарна та корисна річ. Особливо коли при зустрічі з копами ти намагаєшся "довести, що ти не віслюк". Беріть такий, щоб не тільки відео писав, але й звук.
safoka2609- Кількість повідомлень : 3
Дата реєстрації : 14.02.2022
Спитайте у друзів, які вже мають таку річ на своєму авто. Вони вам перерахують усі плюси ти мінуси, та порадять щось гарне. Тому що продавці у магазині можуть вам впарити те, що не зовсім вам потрібно.
LoL- Кількість повідомлень : 38
Nigo пише:Привіт усім, хто зараз не спить. Я теж не сплю. Намагаюся відшукати у величезному просторі інтернету те, що мені потрібно - нові відеорегістратор для нашого авто. Може мені добрі люди порадять, де у Львові можна зайти гарний відеорегістратор.
Навіть не буду вам щось конкретне радити. Краще ви самі зайдіть на сайт та подивіться, які там є відеорегістратори у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/videoregistratory/ Виставіть фільтри, що вам цікаво, то побачите те, що вам треба.
А від себе я порадив би брати відеорегістратор такий, щоб й звук писав, та з функцією нічної зйомки. Кількість камер вибирайте самі - в залежності від свого бюджету.
Наприклад, ось такий звичайний бюджетний відеорістратор на одну камеру коштує зараз по акції 2200 замість 2300.
Альфа- Кількість повідомлень : 39
Схожі теми
» Купівля квітів у Львові
» Що зараз можна почитати про Миколаїв:?
» ТОП 5 Актуальних Товарів, які можна купити в магазині Венкон
» Що зараз можна почитати про Миколаїв:?
» ТОП 5 Актуальних Товарів, які можна купити в магазині Венкон
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі