ЖК Спутник Белогородка
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Прибирання

3 користувачів

Перейти донизу

Прибирання Empty Прибирання

Повідомлення автор vivin Нд Лип 30, 2023 4:35 pm

Я шукаю компанію для прибирання і не знаю, звідки почати. Мені потрібна надійна, професійна і недорога клінінгова компанія, яка зможе виконати регулярне прибирання мого будинку. Можливо, хтось має власний досвід і може порадити, з ким краще співпрацювати? Чи може хтось з вас вже замовляв послуги прибирання і розповість про свої враження? Які критерії варто враховувати при виборі компанії?

vivin

Кількість повідомлень : 10
Дата реєстрації : 15.07.2023

Повернутися до початку Перейти донизу

Прибирання Empty Re: Прибирання

Повідомлення автор Edvard Пн Лип 31, 2023 6:24 pm

Ціна аби не була космос, от і все, що варто враховувати

Edvard

Кількість повідомлень : 11
Дата реєстрації : 07.05.2023

Повідомлення автор Лермик Пн Лип 31, 2023 6:26 pm

Я рада поділитися своїм досвідом у пошуку клінінгової компанії besporyadka.net/ . Я декілька разів замовляв послуги прибирання і натрапила саме на цю клінінгову компанію. Вони надають широкий спектр послуг від загального прибирання до підлогової чи послуги персонального помічника. Що мені сподобалось - це якість виконання робіт і ввічливість персоналу. Також, вони мали гнучкий графік роботи, вкладалися у мої потреби. Ще один плюс - вони мають зручний сайт, де можна знайти всю необхідну інформацію про їх послуги, ціни і контакти.
Лермик
Лермик

Кількість повідомлень : 15
Дата реєстрації : 18.07.2021

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі