ЖК Спутник Белогородка
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Хлібопічка

4 користувачів

Перейти донизу

Хлібопічка Empty Хлібопічка

Повідомлення автор modok Нд Лип 18, 2021 11:11 am

На які характеристики потрібно звертати увагу при виборі хлібопічки? Мені здається, що можна обрати і замовити найдешевший варіант чи не так? Планую просто порадувати подругу, вона любить такі подарунки, гарно готує, а от з випічкою поки ніяк, тому думаю хлібопічка її виручить точно.
modok
modok

Кількість повідомлень : 66
Дата реєстрації : 19.10.2020

https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/

Повернутися до початку Перейти донизу

Хлібопічка Empty Re: Хлібопічка

Повідомлення автор руля Нд Лип 18, 2021 11:15 am

А чим вам може допомогти хлібопічка? Вона ж тільки хліб вам може спекти чи ні? Гадаю, що вам проще всього буде подумати над покупкою духовки чи чогось іншого, де саме можна випікати різне, тому оприділяйтесь. Хоча можна і прямо запитати в подруги, що їй подарувати.

руля

Кількість повідомлень : 23
Дата реєстрації : 18.07.2021

Повідомлення автор Лермик Нд Лип 18, 2021 11:18 am

Проще всього купити разом з нею щось для кухні, вона ж більше орієнтується. А хлібопічку беріть щось з новинок, якщо вже є така необхідність.
Лермик
Лермик

Кількість повідомлень : 15
Дата реєстрації : 18.07.2021

Повідомлення автор ArhiDika Нд Лип 18, 2021 2:38 pm

Всі хто думають, що хлібопічка лишень пече хліб дуже помиляється, це не так! Я використовую і для замісу тіста на пиріжки, які випікаю в духовці, і для приготування смачного джему.
Хочу спочатку теж думав, що лишень для хліба можна використовувати. Моя дружина реально в шоці від функціональності хлібопічки https://bt.rozetka.com.ua/ua/breadmakers/c80154/ Ось навіть запропонувала подарувати таку саму своїй мамі, думаю і теща моя точно оцінить цей подарунок, вона смачно готує і багато пече всього.
Хлібопічка 10595834
ArhiDika
ArhiDika

Кількість повідомлень : 16
Дата реєстрації : 21.10.2020

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму